2021-02-28 07:29:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szükségét érezheted annak, hogy kitárulkozz valaki irányába

Napi horoszkóp február 28-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint valaki nagy szívességet tett neked a múltban, amit a mai napon alkalmad lehet viszonozni. Nem anyagiakban, hanem annál sokkal többet tehetsz a barátságoddal. Vedd a fáradtságot, és még ha messze is van, látogasd meg őt!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül. Fontos, hogy határozottnak és kitartónak mutatkozz egy bizonyos, az otthonodat érintő kérdésben. De az is, hogy meghalld az ellenvéleményeket. Ha kész vagy a kompromisszumra, jó megoldást találhatsz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Talán úgy érzed, hogy valaki szánt szándékkal tett keresztbe neked, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Mielőtt a szándékosságot készpénznek vennéd, beszélj az illetővel. Meg fogsz lepődni a reakcióján!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha egy találkozót beszéltél meg a mai napra, akkor most fontos, hogy minden részletet alaposan megtervezz, mert sok múlhat az apróságokon. Különösen, ha randevúról van szó, nem mindegy, hogy milyen előkészületeket tesz. Mindenképp szép, harmonikus napra számíthatsz!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szükségét érezheted annak, hogy kitárulkozz valaki irányába. Egyszerűen nem bírsz tovább magadban tartani egy titkot, vagy valamilyen kétséged miatt kell valaki véleményét kikérned, akiben igazán megbízol.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Vedd észre azt az embert, aki sok mindenben a segítségedre lehet a közeljövőben. Ne hidd, hogy mindent egyedül kell megoldanod, mert csak az a tökéletes. Fogadd el a segítő kezet: nem fogod megbánni, ha így teszel!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem vádolhatsz senkit: ha kínos helyzetbe kerülsz ma, annak csakis te lehetsz az okozója. Nem kell mindenkinek magyarázkodnod, de a pároddal nem árt, ha tiszta vizet öntötök a pohárba. Van, amit elég eltérően gondoltok, értékeltek, de őszinte a szeretet közöttetek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem érdemes ködösítened, úgyis átlátja a szándékaidat a párod. De amúgy sem szükséges, mert most az a módszer, ahogyan te közelítesz egy témához, legyen bár teljesen új, és szokatlan, éppen célravezető lehet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mint mindig, az érzelmeid vezetnek. De a családi vitákban mégis jobb lenne több bölcsességet mutatnod. Az indulataid most rossz tanácsadók lehetnek. Inkább legyél kicsit számítóbb, és elnézőbb is egyben!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Szűz jegyében jár. Úgy tudsz ma véget vetni egy véget nem érőnek tűnő családi vitának, hogy a végén még meg is köszönik neked. Ezáltal jobb pozícióba kerülhetsz, azaz a többiek megbecsülését is jobban kivívhatod.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

Érzelmileg viharos lelkiállapotba kerülhetsz, ami nem tesz jót az emberi kapcsolataidnak. Sajnos most éppen képtelen vagy a tisztánlátásra, ezért könnyen félreértelmezhetsz szavakat. Nem mindenki akar megsérteni téged, aki ellentmond.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem kellene mindenen folyamatosan dühösködnöd ma. Ha az utóbbi időben úgy érezted, hogy eluralkodott rajtad a görcsös tenni akarás, de folyton falakba ütközöl, akkor próbálj más utakat. A szelíd rábeszélést például.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: